Παύθηκε ο διευθυντής του «105,5 Στο Κόκκινο» - Τι καταγγέλλει

Έκανε λόγο για καρατόμησή του και πως δεν αποτελεί έκπληξη. 

Παύθηκε ο  διευθυντής του «105,5 Στο Κόκκινο» - Τι καταγγέλλει
2'

Απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «105,5 Στο Κόκκινο» ο Αδάμ Γιαννίκος.

Η είδηση έγινε με ανακοίνωση της Left Media στους εργαζόμενους η οποία ανέφερε ότι ο κ. Γιαννίκος απαλάσσεται από τα καθήκοντά του στη διεύθυνση του ρ/σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Με ανάρτησή του, ο κ. Γιαννίκος αναφέρει ότι ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του από συναδέλφους του και επισήμανε πως η καρρατόμησή του δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες του ασκήθηκε κάθε είδους πίεση (γραπτή ή προφορική, μέσω διαρροών, ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων), προκειμένου να αποχωρήσει.

Η ανάρτηση

Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα την απομάκρυνσή μου από τη διεύθυνση του ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο». Η καρατόμησή μου δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες μού ασκείται κάθε είδους πίεση (γραπτή ή προφορική, μέσω διαρροών, ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων), προκειμένου να αποχωρήσω.

Στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων να μου φορτωθούν όλα τα κακώς κείμενα στα ΜΜΕ του κόμματος, μεθοδεύτηκε η παραίτησή μου, προκειμένου να μην καταγραφεί η πραγματική πρόθεσή των για μετάθεση ευθυνών και απομάκρυνσή μου.

Ώρες μετά τα πρωινά δημοσιεύματα, δέχθηκα το τηλεφώνημα του προέδρου του ΔΣ της Left Media, κατά το οποίο μου επιβεβαιώσε την απομάκρυνση.

Παραθέτω την επιστολή που απέστειλα στον κ. Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία. Στην επιστολή, καταγράφω τις μονομερείς κινήσεις εκ μέρους της Διοίκησης εις βάρος μου. Επίσημη, γραπτή απάντηση έλαβα κατά τις τέσσερις το απόγευμα, μέσω ενός μαζικού email προς όλους τους εργαζόμενους, με το οποίο τούς κοινοποιήθηκε η «απαλλαγή» μου. Έλαβα και δεύτερο email με επισυναπτόμενη ανακοίνωση, απευθυνόμενη επίσης προς όλους τους εργαζόμενους, ότι... μπορώ να κρατήσω την εκπομπή μου. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη ανακοίνωση επικαλείται απόφαση του ΔΣ της Left Media περί «απαλλαγής» με ημερομηνία «17-09-2024».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή