Κρήτη: Νεκρός ο 70χρονος άνδρας που ενεπλάκη στο τροχαίο στον δρόμο Φαιστός - Αγία Γαλήνη

Ο 54χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς είναι πολυτραυματίας, έτσι μόλις μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Κρήτη: Νεκρός ο 70χρονος άνδρας που ενεπλάκη στο τροχαίο στον δρόμο Φαιστός - Αγία Γαλήνη
1'

Τραγική είναι η κατάληξη ενός από τους τρεις τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικανό 70χρονο άνδρα, τον ένα εκ των τραυματιών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο νωρίτερα σήμερα αργά το απόγευμα στον δρόμο Φαιστός - Αγία Γαλήνη, καθώς είχε υποστεί μία ανακοπή μετά το τροχαίο, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Υπενθυμίζεται σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ο 54χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στις 17:30 στον δρόμο ΕΟ Φαιστού-Αγίας Γαλήνης, στο ύψος των Μακρυμαλλιανών.

Ο 54χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς είναι πολυτραυματίας, έτσι μόλις μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από το Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου μεταφέρθηκε αρχικά, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη κατά την σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή