Αλεξανδρούπολη: «Το έχουν πειράξει το παιδί» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου για τον βιασμό

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα, το παιδί του είπε όσα συνέβησαν στο νηπιαγωγείο, δηλαδή ότι δυο 5χρονοι συμμαθητές του στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τον κακοποίησαν

Αλεξανδρούπολη: «Το έχουν πειράξει το παιδί» - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου για τον βιασμό
2'

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία για τον βιασμό ενός 5χρονου αγοριού από συνομήλικούς του στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν χθες, Παρασκευή, όταν ο 5χρονος επέστρεψε το μεσημέρι από το σχολείο και έκανε παράπονα στους γονείς του πως δεν αισθάνεται καλά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα, το παιδί του είπε όσα συνέβησαν στο νηπιαγωγείο, δηλαδή ότι δυο 5χρονοι συμμαθητές του στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τον κακοποίησαν.

Συνελήφθησαν οι γονείς των δυο 5χρονων στην Αλεξανδρούπολη

Ο 5χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ υπήρξε και πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχαν ευρήματα κακοποίησης στο παιδί.

Στο μεταξύ συνελήφθησαν οι γονείς των δυο 5χρονων αγοριών που υπέδειξε ο πατέρας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, όπως και οι δυο εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου.

Τι λέει ο πατέρας του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη

Ο πατέρας του 5χρονου μίλησε στο evros-news.gr και τόνισε: «Ήρθε το παιδί στο σπίτι σαν άρρωστο, ούτε έπινε, ούτε έτρωγε. Το καταλάβαμε ότι το παιδί κάτι έχει. Κοιμήθηκε. Ξυπνάει κατά τις 6, πάει τουαλέτα. πονούσε. Το ρωτάμε τι έχει γίνει; Και μας λέει. Ο ένας το πιάνει, ο άλλος το κάνει και πρώτα το δέρνουν το παιδί. Πιο μπροστά, ήθελαν ένα άλλο παιδάκι λέει, αλλά έφυγε από τα χέρια τους και έπιασαν το δικό μας. Το έχουν πειράξει το παιδί. Από την ίδια τάξη, νηπιαγωγείο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πήγαμε στο νοσοκομείο μετά και λέει το παιδί πειράχτηκε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή