Συναγερμός στο κέντρο των Χανίων από ύποπτη τσάντα – Έκλεισαν δρόμοι

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο των Χανίων από μία ύποπτη τσάντα που εντοπίστηκε μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος
flashnews.gr
1'

Μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η απόρριψη μιας τσάντας μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στο κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, άγνωστος εθεάθη να πετά μπροστά στα σκαλιά του κτηρίου, μια γκρι δεμένη τσάντα και στη συνέχεια να φεύγει τρέχοντας.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε υποψία σε κάποιους που κάλεσαν την αστυνομία.

Αμέσως, έφτασε στο κέντρο της πόλης αστυνομική δύναμη η οποία για λόγους ασφαλείας των πολιτών, έκλεισε την κυκλοφορία οχημάτων σε ένα τμήμα της Ελ. Βενιζέλου και της Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι να διαπιστωθεί τι περιείχε η τσάντα και να απομακρυνθεί.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο, πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος εξέτασε την τσάντα και διαπίστωσε ότι δεν περιείχε στο εσωτερικό της κάτι επικίνδυνο.

Συγκεκριμένα, η τσάντα φαίνεται να περιείχε κάτι που έμοιαζε με πιεσόμετρο. Άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί απορρίφθηκε με τέτοια βιασύνη μπροστά στα σκαλιά της τράπεζας από το άτομο που την κρατούσε.

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν την τσάντα και το περιεχόμενό της. Σήμανε λήξη συναγερμού και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι που είχαν κλείσει προληπτικά νωρίτερα για την ασφάλεια των πολιτών.