Μαρτυρία στο Newsbomb.gr για τους δύο νεκρούς από τη φωτιά στην Κορινθία

Κάτοικος της περιοχής στην οποία βρέθηκαν οι δύο απανθρακωμένες σοροί εξέφρασε τις υποψίες του πως οι δύο άνδρες πήγαν να δουν το μαντρί ενός γνωστού τους
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας
1'

Για τις δύο απανθρακωμένες σορούς που βρέθηκαν στην περιοχή της Καλλιθέας εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στην Κορινθία μίλησε στον Χάρη Γκίκα και στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής. Ο ίδιος υποστήριξε πως γνώριζε τους δύο άνδρες, στους οποίους ανήκουν οι σοροί. Στη συνέχεια, υπέθεσε και ο ίδιος πως «μάλλον πήγαν να δουν το μαντρί».

Υπενθυμίζεται πως ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από τη φωτιά στην Κορινθία είναι δύο νεκροί. Ειδικότερα, βρέθηκαν δυο σοροί απανθρακωμένες, μερικές ώρες αφού είχε αναφερθεί ότι δύο πολίτες αγνοούνται. Όπως όμως, επιβεβαίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, οι σοροί ταυτοποιήθηκαν και ανήκουν στους αγνοούμενους τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσαν το 112 οι δυο νεκροί. Εμείς στα χωριά έτσι λειτουργούμε».

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 40χρονο, οι οποίοι κατά πληροφορίες πήραν τα μηχανάκια τους και κινήθηκαν προς το μαντρί γνωστού τους για να τον βοηθήσουν.

Μαίνεται η φωτιά στην Κορινθία – Ήχησε το 112

Το έργο της κατάσβεσης είναι αρκετά δύσκολο λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 350 πυροσβέστες με 15 ομάδες δασοκομάντος, 110 οχήματα και από αέρος συνδράμουν 5 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Συνδράμουν επίσης εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και δυο μηχανήματα έργου του ΓΕΕΘΑ.

Σχετικές ειδήσεις