Αλεξανδρούπολη: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του 5χρονου που φέρεται να βίασε συμμαθητή του

«Θρίλερ» με την υπόθεση βιασμού 5χρονου από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη
1'

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δικάζονται σήμερα (30/9) στην Αλεξανδρούπολη δύο εκπαιδευτικοί και οι τέσσερις γονείς, μετά την καταγγελία γονέα για βιασμό του 5χρονου γιού του από δύο επίσης 5χρονους, στο νηπιαγωγείο που φοιτούν στην Αλεξανδρούπολη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα ενός από τους πεντάχρονους που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον σημμαθητή του, αρνείται κάθε κατηγορία σε βάρος του παιδιού της.

«Ήρθε η οικογένεια του παιδιού και μας κατηγορούσε, εγώ εξήγησα στη μάνα του παιδιού, ότι τα παιδιά έπαιζαν στις κούνιες. Άρχισε να μας απειλεί ότι θα μας παέι στα δικαστήρια. Ρώτησα ξανά τον γιο μου τι έκαναν και μου απάντησε "τίποτα". Λέω αποκλείεται το παιδί μου να κάνει τέτοια πράγματα, είναι ζωηρός, αλλά δεν παύει να είναι ένα πεντάχρονο παιδί. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί να μας πάρουν από το σχολείο.», σημείωΑλεξανδρούπολησε η μητέρα του 5χρονου.

«Είναι κρίμα για το παιδάκι, αλλά δεν γίνεται και οι γονείς να έρχονται να μας κατηγορούν για κάτι τόσο σοβαρό. Το παιδί μου καλά καλά δεν ξέρει να μιλάει, θα κάνει κάτι τέτοιο; Είχαμε δικαίωμα να μαζευτούμε γονείς και δάσκαλοι και να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει.», είπε καταλήγοντας η μητέρα του παιδιού που κατηγορείται, ότι βίασε τον συμμαθητή του.

Σχετικές ειδήσεις