Πατέρας 17χρονου στην Ερμιόνη: «Κακώς πήρε τη φαλτσέτα στο σχολείο - Ήταν όλα στην πλάκα»

Ο πατέρας του 17χρονου υποστηρίζει ότι «δεν έγινε τίποτα με το ζόρι, ήταν όλα για πλάκα»

Πατέρας 17χρονου στην Ερμιόνη: «Κακώς πήρε τη φαλτσέτα στο σχολείο - Ήταν όλα στην πλάκα»
1'

«Κακώς πήρε τη φαλτσέτα στο σχολείο το παιδί μου», λέει ο πατέρας του 17χρονου που προφυλακίστηκε μετά την επίθεση σε ανήλικο σε σχολείο στην Ερμιόνη.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του 17χρονου υποστηρίζει ότι «δεν έγινε τίποτα με το ζόρι, ήταν όλα για πλάκα». Μάλιστα, επαναλαμβάνει: «Ήταν λάθος, εκ μέρους του παιδιού μου ζητώ ταπεινά συγγνώμη».

Ο 17χρονος κυκλοφορούσε με φαλτσέτα στο σχολείο και ξύριζε 12χρονα. Ο 17χρονος τις προηγούμενες ημέρες κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας γιατί θεωρήθηκε ότι είχε «ηγετικό ρόλο» στην υπόθεση.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει και ο δικηγόρος του στο MEGA, τονίζοντας: «Η θέση του εντολέα μου είναι σαφής και κατηγορηματική από την αρχή».

«Επεσήμανε ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω της ανωριμότητας», αναφέρει ο κ. Δελής.

«Θέλει να γίνει κομμωτής»

«Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το ‘παιχνίδι του κουρείου’. Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή