Μαρινέλλα: Ενθαρρυντικά νέα για την υγεία της - Τι εκτιμούν οι γιατροί μετά και τις νέες εξετάσεις

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους θεράποντες γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Μαρινέλλα: Ενθαρρυντικά νέα για την υγεία της - Τι εκτιμούν οι γιατροί μετά και τις νέες εξετάσεις
Eurokinissi
2'

Επιφυλακτικοί παραμένουν οι θεράποντες γιατροί για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου Υγεία έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στο Ηρώδειο.

Η εμβληματική τραγουδίστρια παραμένει για τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς επιπλοκές, ωστόσο αρχίζει και επικρατεί μια μικρή αισιδοξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA γιατροί έκαναν μια σειρά εξετάσεων για να δουν σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της και έπειτα να της χορηγήσουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, οι εκτιμήσεις των γιατρών, τις οποίες μεταφέρουν με κάθε επιφύλαξη, είναι ότι η Μαρινέλλα ενδέχεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με τις πρώτες ώρες της νοσηλείας της.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν είναι το ακόλουθο:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η Μαρινέλλα εισήχθη στο θεραπευτήριο Υγεία το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο πλευρό της μεγάλης τραγουδίστριας παραμένουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, ενώ χιλιάδες θαυμαστές εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Η Μαρινέλλα άρχισε να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, όμως η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη, καθώς έδινε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο. «Να μην επεκταθεί η αιμορραγία. Τα πράγματα είναι σταθερά. Δεν έχει διασωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου. Οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της κορυφαίας καλλιτέχνιδας είναι θετικές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή