Κέρκυρα: Στη φυλακή η 49χρονη που σκότωσε με μαχαίρι τον σύζυγό της - Τι ισχυρίστηκε

Τι ισχυρίστηκε η συζυγοκτόνος στην απολογία της - Τραγικό πρόσωπο η 11χρονη κόρη τους
2'

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία της στον ανακριτή η 49χρονη, η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου σκότωσε με μαχαίρι στον 68χρονο σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Στην 4ωρη απολογία της, η 49χρονης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγο της αλλά βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα.

Όπως φέρεται να είπε, το βράδυ εκείνο δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο και τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά της να σώζει τη ζωή της.

Τραγικό πρόσωπο η 11χρόνη κόρη του ζευγαριού που φιλοξενείται σε φιλική οικογένεια, ενώ παρακολουθείται καθημερινά από παιδοψυχολόγο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν περίπου στις 3.30, η κόρη του θύματος κάλεσε τις Αρχές, αναφέροντας ότι ο πατέρας της είχε επιστρέψει στο σπίτι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανότατα μαχαιρωμένος, και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, γυμνό και με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο, εκτός από την κόρη του θύματος, βρισκόταν και η σύζυγός του, ενώ η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Οι υποψίες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή έπεσαν στη σύζυγο και ενισχύθηκαν όταν κατά τις έρευνες εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων πολύ κοντά στην οικία του ζευγαριού ρούχα της 11χρονης με αίματα και μαχαίρι. Τότε, προσήγαγαν αμέσως την 49χρονη σύζυγό του.

«Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου», έλεγαν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να κάνουν την 49χρονη να ομολογήσει τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κρεβατοκάμαρά τους. Εκείνη τότε «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του.