Βόλος: Άγνωστος μαχαιρώνει αδέσποτα στο κέντρο της πόλης - Ντοκουμέντα που σοκάρουν

Κτηνωδίες με θύματα αδέσποτα ζώα στους δρόμους του Βόλου.
1'

Αποτροπιασμό προκαλούν τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις επιθέσεις ενός άγνωστου άντρα σε αδέσποτα ζώα στο κέντρο του Βόλου.

Μάλιστα, το MEGA δημοσιεύει βίντεο από κάμερα που δείχνει τον μανιακό άνδρα να μαχαιρώνει ένα γατάκι στην κοιλιά, το βράδυ της Δευτέρας στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Δημητριάδος.

Το γατάκι φαίνεται τρέχει αιμόφυρτο να σωθεί μέχρι που δεν μπορεί να περπατήσει άλλο και ξεψυχάει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί 10 καταγεγραμμένα περιστατικά σε δύο εβδομάδες στο κέντρο του Βόλου.

Κάτοικος της περιοχής βρήκε μαχαιρωμένο το αδέσποτο γατάκι που τάιζε καθημερινά και άμεσα προχώρησε σε καταγγελία, γνωρίζοντας ότι και άλλα 3 γατάκια είχαν μαχαιρωθεί σε κοντινούς δρόμους.

Οι φωτογραφίες με τις μαχαιριές στα ανυπεράσπιστα γατάκια αποτυπώνουν πλήρως την φρίκη, ενώ η Δήμητρα προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του μανιακού δράστη, έκανε μια δημοσίευση στο Facebook ενημερώνοντας του κατοίκους του Βόλου.

Μέχρι στιγμής στην αστυνομία έχουν καταθέσει τουλάχιστον 5 άτομα που έχουν βρει μαχαιρωμένα αδέσποτα α, ενώ εξετάζεται από την αστυνομία ο δράστης που φαίνεται σε αυτό το βίντεο να σκοτώνει μια γατούλα το βράδυ της δευτέρας να είμαι ο ίδιος σε όλες τις επιθέσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewsparer.gr, ο άνδρας με την κουκούλα που φαίνεται στο βίντεο έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.