Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Θρήνος στις κηδείες των δύο ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο

Κορινθία: Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς θρήνησαν τις απώλειες του Δημήτρη Σελέκου και του Βασίλη Κυριάκου

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Θρήνος στις κηδείες των δύο ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο
INTIME NEWS
1'

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν με τραγικό τρόπο της ζωή τους στην μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου και του 40χρονου φίλο του Βασίλη Κυριάκου από τα Άνω Πιτσά Ξυλοκάστρου οδήγησαν τους αγαπημένους τους στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους.

Η κηδεία του Βασίλη Κυριάκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πίτσων. Συγκλονιστική σκηνή όταν η σύζυγος του 40χρονου περίμενε το φέρετρο στην είσοδο του Ιερού Ναόυ Αγίου Ανδρέου Κάτω Πιτσάς.

Η κηδεία του 35χρονου φίλου του, Δημήτρη Σελέκου πραγματοποιήθηκε στον στον Iερό Nαό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου.

H σύζυγος του 40χρονου Βασίλη Κυριάκου είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες λέγοντας: «Δεν πήγε να βοηθήσει μόνον τον κτηνοτρόφο» είχε πει, «αλλά όποιον είχε ανάγκη», συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της. «Του μίλησα για τελευταία φορά στις 09.30 και μου είπε ότι τον κυκλώνει η φωτιά, αλλά ότι ήταν δίπλα σε πυροσβεστικό όχημα, και έτσι με καθησύχασε. Μετά, έμαθα ότι δεν μπήκε μέσα και ότι αγνοείται».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή