Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Συναγερμός στη Ρηγίλλης με ύποπτο αυτοκίνητο πριν τη φιέστα της ΝΔ

Φόβοι για ενδεχόμενη δολιοφθορά με αφορμή το σημερινό street party της Νέας Δημοκρατίας 

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Συναγερμός στη Ρηγίλλης με ύποπτο αυτοκίνητο πριν τη φιέστα της ΝΔ
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Μπορεί σήμερα στη ΝΔ να έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και απαξάπασα η «γαλάζια γενιά» - ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν- να ετοιμάζεται να τραγουδήσει το «σε περιμένω να ΄ρθεις και πάλι» σε μια άνευ προηγουμένου φιέστα κόμματος στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο χθες στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr χθες το μεσημέρι η Ρηγίλλης «πήρε φωτιά», όχι σαν άλλη Μέση Ανατολή, αν και οι δυνάμεις της Αστυνομίας που συγκεντρώθηκαν εν ριπή οφθαλμού στο σημείο θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με «πολεμικό συναγερμό».

Όπως ανέφεραν στο Newsbomb.gr κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν ήδη απηυδήσει με τα αυστηρά μέτρα που έχουν κυριολεκτικά αποκλείσει την περιοχή εδώ και λίγες μέρες λόγω του street party που θα στηθεί, χθες το μεσημέρι περί τις 16.30-17.00 η περιοχή της Ρηγίλλης, όπου στεγάζονται τα παλιά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας κηρύχτηκε σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν το σημείο. Τα…γαλόνια έδιναν και έπαιρναν δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε η πληροφορία για ύποπτο όχημα στο σημείο. Απαγορεύτηκε τόσο η διέλευση των οχημάτων όσο και αυτή των πεζών.

Μετά από έρευνα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Newsbomb.gr, αποδείχτηκε ότι είχε εντοπιστεί κλεμμένο όχημα. Επόμενο ήταν να δημιουργηθεί αναστάτωση και φόβοι για ενδεχόμενη δολιοφθορά δεδομένης της παρουσίας πλήθους κόσμου την επομένη (σήμερα Παρασκευή) για την επέτειο των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο συναγερμός έληξε λίγη ώρα αργότερα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Στην ιστορική έδρα της επί της οδού Ρηγίλλης αναμένεται να επιστρέψει σήμερα σύσσωμη (ή και όχι τόσο σύσσωμη) η ΝΔ για να τιμήσει τα 50 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη της 4ης Οκτωβρίου 1974, την οποία υπέγραψε Κωνσταντίνος Καραμανλής, λίγους μήνες μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα μετά την πτώση της δικτατορίας.

Στα πλαίσια του εορτασμού ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» στις 20:00 το βράδυ από την ειδική εξέδρα που θα έχει στηθεί μπροστά από το κτίριο στον αριθμό «18».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή