Λιάγκας κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να ξέρετε πόσα χρήματα είναι στο ταμείο του συλλόγου»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Μαρίας Καρυστιανού
2'

«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Μαίρης Καρυστιανού το πρωί της Παρασκευής (4/10), με αφορμή τις απαντήσεις της προέδρου του συλλόγου για τα θύματα των Τεμπών, ότι δεν γνωρίζει πόσα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο του συλλόγου.

«Αν πούμε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ότι από τη συναυλία αυτή θα μείνουν στον σύλλογο 100, 200, 300 χιλιάρικα, εγώ το είπα και χθες στην κυρία Καρυστιανού, μετά από αυτή την αιχμή που άφησε ο κύριος Πλακιάς, δεν μπορεί η κυρία Καρυστιανού να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι δεν γνωρίζει τι έχει μέσα στο ταμείο. Το λέω με αγάπη, κανένας δε θα ήθελε να είναι στη θέση σας, ούτε μπορώ να αντιληφθώ εγώ πώς είναι να χάνεις το παιδί σου, ούτε έχω αφήσει και δεν πρόκειται καμία αιχμή ότι υπάρχει αδιαφάνεια ή υπάρχει σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σας να τα οικονομήσετε στη μνήμη νεκρών παιδιών» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όμως επειδή υπήρξαν αιχμές από τη μεριά του κυρίου Πλακιά πρώτον, δεύτερον επειδή είναι ένας σύλλογος γονιών που έχουν χάσει παιδιά, άρα λοιπόν πρέπει να φαίνεται προς τα έξω η τιμιότητα. Άρα εγώ στη θέση σας, κάθε ευρώ που έμπαινε στο ταμείο, θα έβγαζα ανακοίνωση ότι υπάρχουν τόσα για να ξέρετε κάποια στιγμή μετά να πείτε ότι τόσα λεφτά πήγαν εκεί και τόσα εκεί, σε φιλανθρωπίες και σε δικηγόρους στην ευρωπαϊκή ένωση. Άρα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Όμως δεν πρέπει να ξανακουστεί από το στόμα σας ότι δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα είναι μέσα στο ταμείο» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικές ειδήσεις