Τριπλό πύρινο μέτωπο στην Ηλεία: Αυξήθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις - Μηνύματα του 112

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί η Ηλεία 
2'

Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία, καθώς μετά τα πύρινα μέτωπα στο Γεράκι Αμαλιάδας αλλά και στη περιοχή Πανόπουλο, πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο και σε καλαμιές στη Νέα Μανωλάδα.

Η φωτιά στο Γέρακι εξαπλώνεται επικίνδυνα και για αυτό τον λόγο αυξήθηκαν ραγδαία οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις που δρουν στο σημείο. Συγκεκριμένα έχουν μεταβεί τόσο ο υπαρχηγός του ΠΣ, Νίκος Ρουμελιωτης και μεταβαίνει και ο Αρχηγός του ΠΣ, Θεοδωρος Βάγιας.

Παράλληλα επιχειρούν 188 Πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, εκ των οποίων τα 2 είναι για συντονισμό. Ακόμη συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Νωρίτερα είχε ηχήσει και το 112 ενημερώνοντας όσους κατοίκους βρίσκονται στις περιοχές Τσιχλέικα, Κρυόνερο, Βρετέικα να απομακρυνθούν προς την Αμαλιάδα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Δεύτερη φωτιά στην Ηλεία

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή Πανόπουλο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες, 10 οχήματα, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Νέο 112 - «Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

Το πύρινο μέτωπο έχει εξαπλωθεί και στην περιοχή Χάβαρι στην Ηλεία, με αποτέλεσμα να σταλεί νέο 112 στους κατοίκους τις περιοχής καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Τρίτο πύρινο μέτωπο στην Ηλεία

Ακόμη ένα πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην Ηλεία, μετά τις φωτιές σε Γεράκι Αμαλιάδας και στη περιοχή Πανόπουλο.

Η φωτιά στη Νέα Μανωλάδα ξέσπασε σε ελώδη περιοχή και σε καλάμια. Για την κατάσβεση της στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες δυνάμεις καθώς και 2 ελικόπτερα.

Σχετικές ειδήσεις