Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τοποθέτηση ταϊστρών για αδέσποτες γάτες στη Νέα Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε στην τοποθέτηση σπιτιού και ταϊστρών για τις αδέσποτες γάτες, στην πλατεία Αναπήρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τοποθέτηση ταϊστρών για αδέσποτες γάτες στη Νέα Ιωνία
2'

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζωών που εορτάζεται σήμερα, 4 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο των δράσεων φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε στην τοποθέτηση σπιτιού και ταϊστρών για τις αδέσποτες γάτες, στην πλατεία Αναπήρων.

Ο εξοπλισμός είναι χορηγία της ναυτιλιακής εταιρείας BSM που εδρεύει στη Νέα Ιωνία και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Η τοποθέτηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, του Αντιδημάρχου Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργου Στέφα του Εντεταλμένου Συμβούλου φιλοζωικής Πολιτικής, Νικόλα Αργυρόπουλου και του Πρόεδρου στην ομάδα έργου Φιλοζωικής, Μέριμνας Λευτέρη Καραχρήστου.

Παρόντες ήταν και η Δέσποινα Τσουλάκη, η Όλγα Τσουμπέλη και ο Ιωάννης Μπελέσης, μέλη της Ομάδας Δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της ναυτιλιακής εταιρείας BSM.

Ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας ανέφερε ότι «δράττοντας την ευκαιρία της σημερινής παγκόσμιας ημέρας των ζώων, προχωράμε στην τοποθέτηση εξοπλισμού για τις αδέσποτες γάτες. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να εστιάσουμε στους αδέσποτους φίλους μας, που συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Η φροντίδα τους είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε όχι μόνο να μην δυσκολεύουμε τη διαβίωση τους αλλά αντίθετα να τους εξασφαλίσουμε μία αξιοπρεπή καθημερινότητα».

«Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου τύπου κατοικιών για τις αδέσποτες γάτες, εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διαβίωση και τη σίτισή τους. Η δημιουργία των κατάλληλων δομών και υπηρεσιών για την ευζωία των αδέσποτων φίλων μας αποτελεί δέσμευση μας. Σήμερα κάναμε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος φιλοζωικής Πολιτικής, Νικόλας Αργυρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή