Ελεάνα Πλέσσα: Αυτή είναι η 26χρονη κόρη του σπουδαίου συνθέτη με τη Λουκίλα Καρρέρ

Ανείπωτος θρήνος στο πανελλήνιο για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα

Ελεάνα Πλέσσα: Αυτή είναι η 26χρονη κόρη του σπουδαίου συνθέτη με τη Λουκίλα Καρρέρ
Eurokinissi
3'

Στην θλίψη «βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός χώρος για την απώλεια του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 του χρόνια.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τα social media, η λατρεμένη του σύζυγος, Λουκίλα Καρρέρ με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«Και ξαφνικά «Επεσε βαθεια σιωπή…»…..«Κι εσύ δεν θα’σαι πλαι μου Αστέρι της Ζωής μου……» ….θά εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου. «Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρεξαν τη στράτα μας φωτιές» σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν εχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση».

Ελεάνα Πλέσσα: Η 26χρονη κόρη του Μίμη Πλέσσα με τη Λουκίλα Καρρέρ

Σε μια συγκινητική συνέντευξή του στον Alpha, ο Μίμης Πλέσσας είχε μιλήσει για την πολυαγαπημένη του κόρη, Ελεάνα, η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και τον ακολουθούσε πιστά σε κάθε συναυλία και αφιέρωμα που γινόταν προς τιμήν του.

«Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ. », είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης.

https://www.instagram.com/p/CNrspzKFHr6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CZq18TFq1Ge/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λουκίλα Καρρέρ: Όταν αποκάλυψε το παράπονο που είχε ο Μίμης Πλέσσας

Δώδεκα ημέρες πριν από τον θάνατό του Μίμη Πλέσσα, η Λουκίλα Καρρέρ είχε βρεθεί καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1. και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το παράπονο του Μίμη Πλέσσα.

«Η Νάνα Μούσχουρη που είναι ένας ταπεινότατος άνθρωπος ήθελε να κάνει μια διεθνή καριέρα. Όταν θες να κάνεις διεθνή καριέρα θα πας με τον Πλέσσα που ήταν ένα άναρχο πνεύμα, ελεύθερο πουλί της εποχής, έπαιζε τζαζ στη ραδιοφωνία ή θα πήγαινες με τον συνθέτη που είχε όλη την υποστήριξη; Με ποιον θα πήγαινες αν ήθελες μια διεθνή καριέρα; Με αυτόν που έχει όλο αυτό το πακέτο. Ο Μίμης ήταν ένα άναρχο πνεύμα που του έκοβαν τα φτερά στις δισκογραφικές εταιρείες», είχε πει αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

«Πάντα κάνει σχέδια ο Μίμης. Το παράπονό του είναι πότε θα ανέβει στην σκηνή να παίξει πιάνο. Κατεβαίνει στο στούντιο, περνάει από το πιάνο και κάθεται μετά στην πολυθρόνα του και ηρεμεί. Θέλει την επαφή με τον κόσμο πάρα πολύ. Από τη μια θέλεις να προστατέψεις την εικόνα σου, είναι δύσκολο! Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία», πρόσθεσε η Λουκίλα Καρρέρ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή