Κρήτη: 5 άτομα ήπιαν αντί για σφηνάκια... απορρυπαντικό πλυντηρίου - Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κατάσταση των πέντε ατόμων στην Κρήτη παραμένει εξαιρετικά σοβαρή.
1'

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκετ το βράδυ της Παρασκευής σε μπαρ ξενοδοχείου στην Κρήτη, με πέντε άνδρες να καταλήγουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο στις Γούβες σύμφωνα με το neakriti.gr, πέντε νεαρά άτομα, αντί να καταναλώσουν σφηνάκια με ρακή, ήπιαν κατά λάθος καθαρτική ουσία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται και για πελάτες στο μπαρ αλλά και για εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Και τα 5 άτομα μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ αυτών χρειάστηκε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, καθώς και οι 5 δεν ήταν δυνατόν να διασωληνωθούν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε την Παρασκευή. Ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, ηλικίας 38 ετών, βρίσκεται στην Εντατική σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κατάσταση των πέντε ατόμων παραμένει εξαιρετικά σοβαρή.