Μαίρη Χρονοπούλου: Ξανά στη ΓΑΔΑ η δικογραφία του θανάτου της - Τι εξετάζει ο εισαγγελέας

Αμφισβητείται ο τρόπος του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Ξανά στη ΓΑΔΑ θα έρθει η δικογραφία του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, με τον αρμόδιο εισαγγελέα να καλείται να εξετάσει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίον η αγαπημένη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αμφισβητείται ο τρόπος θανάτου, δηλαδή αν έπεσε και χτύπησε θανάσιμα. Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, δήλωσε σχετικά πως «είχε ξαναγυρίσει η δικογραφία στη ΓΑΔΑ. Έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα που πλέον την επεξεργάζεται και προχωρά μεθοδικά η έρευνα, τόσο όσο αφορά το περιουσιακό, γιατί έχουν εξαφανιστεί πράγματα αξίας. Η περιουσία υπολογίζεται 4.000, ενώ είναι πράγματα εκατοντάδων χιλιάδων».

«Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι ο τραυματισμός. Δεν είναι πλήρης η ιατροδικαστική έκθεση, πρέπει να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με τη διαθήκη που δημοσίευσε το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει σε οικιακή βοηθό που την φρόντιζε επί σειρά ετών διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο και στο Χαμόγελο του Παιδιού άφησε το σπίτι στο Κορωπί. Επίσης, ο Οργανισμός οφείλει να δώσει στην οικιακή βοηθό 50.000 ευρώ.

Επίσης, ανέθεσε στην οικιακή της βοηθό να δώσει συγκεκριμένα χρηματικά ποσά στους μάρτυρες που ήταν παρόντες κατά την σύνταξη της διαθήκης.

Σχετικές ειδήσεις