Κακοκαιρία Cassandra - Αδελφός του θύματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο - «Δεν ήχησε το 112»

«Γύρισε ένα μεταλλικό μηχάνημα 30 τόνους, δεν θα κατάφερνε να αναποδογυρίσει ένα κουβούκλιο μικρό που είναι 150 κιλά και ήταν αυτός μέσα και φύλαγε;» λέει ο αδελφός
Eurokinissi
2'

O αγνοούμενος από την κακοκαιρία Cassandra στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε δυστυχώς νεκρός, δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο μάλλον επιχείρησε να πιαστεί για να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου.

Οι πρώτες εικόνες από τον εντοπισμό του είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, πατέρα ενός παιδιού, που εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο, έπειτα από ρέμα που φούσκωσε στην περιοχή.

Μίλησε ο αδελφός του θύματος στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» στο MEGA.

Ξεκινάει λέγοντας για το πόσο καιρό δούλευε εκεί: «Είχε κανα δύο χρόνια εκεί νομίζω, απ'ότι θυμάμαι τώρα, δούλευε εκεί φύλακας, τον είχανε παράνομο εκεί, δίχως ασφάλεια. Πότε νύχτα, πότε πρωί, πότε απόγευμα, δεν είχε σταθερό ωράριο. Από το σπίτι έφυγε απόγευμα. Είχε βάρδια, είχε ανάγκη το μεροκάματο, φτωχός ήταν, ταλαίπωρος».

Τότε ξέσπασε η έντονη βροχή και τον παρέσυρε. Ο αδελφός του τονίζει: «Γύρισε ένα μεταλλικό μηχάνημα 30 τόνους, το έφερε τούμπες, δεν θα κατάφερνε να αναποδογυρίσει ένα κουβούκλιο μικρό που είναι 150 κιλά, 200, λαμαρίνες; Που ήταν αυτός μέσα και φύλαγε;»

Συνέχισε λέγοντας: «Έβρεχε όλη τη νύχτα και απλώς δεν είχε ορατότητα να δει, δεν υπολόγιζε, ήρθε το νερό όλο μαζί και τα πήρε, ό,τι βρήκε μπροστά του, το πήρε».

Όσον αφορά για το που βρέθηκε το φυλάκιο και ο άτυχος αδερφός του λέει: «Το κουβούκλιο βρέθηκε 20 με 40 μέτρα μακριά, στριμωγμένο κάπου, ανάμεσα σε κάτι σίδερα και σταμάτησε εκεί. Αυτόν τον πήρε, μπήκε μέσα το κουβούκλιο στο νερό και τον βρήκαμε 8 χιλιόμετρα περίπου μακριά, μέσα σε κάτι χωράφια.

Ο αδελφός του θύματος δήλωσε ότι το 112 δεν ήχησε «Δεν ήχησε για να ξέρουμε κάτι. Απλώς ξέραμε ότι στη Δυτική Ελλάδα θα βρέξει. Δεν ήρθε μήνυμα σε κανέναν».

Σχετικές ειδήσεις