Ασπρόπυργος: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε συνεργείο αυτοκίνητων και το «ρήμαξαν»

Ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως δεν είναι πρώτη φορά που κακοποιοί χτυπούν στην επιχείρησή του

Ασπρόπυργος: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε συνεργείο αυτοκίνητων και το «ρήμαξαν»
1'

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό διάρρηξης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο όταν τρεις κουκουλοφόροι να μπήκαν σε πάρκινγκ συνεργείου αυτοκινήτων και με τροχό έκοψαν τη σιδερένια πόρτα.

Ο Νίκος Ρήγας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης μίλησε στην κάμερα εκπομπής του MEGA και είπε χαρακτηριστικά: «Μέρα μεσημέρι μας έχουν πάρει μπαταρίες, την άλλη φορά παραλίγο να με σκοτώσουν».

Οι διαρρήκτες, με δυνατές κλωτσιές, έριξαν την πόρτα και εισέβαλαν στον χώρο, ο οποίος διέθετε και συναγερμό, όμως εκείνη τον αψήφησαν. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό τον κάτω χώρο της επιχείρησης, οι δράστες ανέβηκαν στα πάνω γραφεία σε μια προσπάθεια να βρουν χρήματα ή κάποιο αντικείμενο αξίας.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως δεν είναι πρώτη φορά που κακοποιοί χτυπούν στην επιχείρησή του καθώς πριν από 3 χρόνια, είχαν μπει στον χώρο και είχαν πάρει μπαταρίες αυτοκινήτου. Εκεί, ο ιδιοκτήτης που τους είχε δει, τους είχε κυνηγήσει ανεβαίνοντας ακόμα και στο καπό του αυτοκινήτου.

«Πήγαν να με πατήσουν και ανέβηκα πάνω στο καπό για να γλιτώσω. Με έβγαλαν έξω στον δρόμο και γλίτωσα στο παρά πέντε. Φοβόμαστε και να φύγουμε, πάντα φεύγουμε όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολύ προστατεύονται αυτοί οι άνθρωποι και όχι εμείς. Γιατί να νιώθω εγώ μειονότητα από το κράτος μου και όχι αυτοί; Γιατί να φοβάμαι εγώ που προσπαθώ να είμαι υγιής επιχείρηση, να πληρώνω τα πάντα;», είπε για το περιστατικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή