Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του

Το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα οδοφωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες

Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του
onlarissa.gr
2'

Τραγικά ήταν τα αποτελέσματα του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα, με έναν 26χρονο να χάνει τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο στο 4ο χλμ. Λάρισας – Καρδίτσας ήταν ο Χρήστος Κερμελίδης, ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα οδοφωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από τις φλόγες. Ο νεαρός ήταν γνωστός στη Θεσσαλία, αφού ήταν παίκτης σε τοπικές ομάδες. Όπως σημειώνει το onlarissa.gr, ο Χρήστος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί που το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, τη Δόξα Υπέρειας, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του« ανέφερε στην ανακοίνωσή της η πρώην ομάδα του 27χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή