Ώρες αγωνίας για τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη

«Δεν έκανε παρκούρ, δεν είναι αθλητικός τύπος» ο γιος μου λέει ο πατέρας του 14χρονου 

Ώρες αγωνίας για τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη
2'

Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς του 14χρονου, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και η κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Της Φανής Χαρίση

Ο 14χρονος που αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου και χειρουργήθηκε στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

«Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. "Μαμά" μου λέει "μια βόλτα είμαι, δεν θα αργήσω". Μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνεβη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά» δήλωσε η μητέρα του 14χρονου.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι ο γιος του πήγε στην πολυκατοικία με άλλους 2-3 φίλους για βόλτα και τόνισε ότι ο γιος του δεν πήγε εκεί για να κάνει παρκούρ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το παιδί του δεν είναι αθλητικός τύπος κι ότι απλά είχε βγει για βόλτα.

«Ο γιος μου πήγε σε αυτή την οικοδομή μαζί με άλλους 2-3 φίλους του για βόλτα. Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ που έχουν πει. Πήγε να περπατήσει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση. Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του», ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή