Μιμής Πλέσσας: Αύριο η κηδεία του σπουδαίου συνθέτη - Τι θα γίνει με το λαϊκό προσκύνημα

Ο Μίμης Πλέσσας, υπήρξε ένας πολυσχιδής συνθέτης μελωδιών και τραγουδιών που άφησαν εποχή
Eurokinissi
1'

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή μία εβδομάδα πριν γίνει 100 και βύθισε στην θλίψη το πανελλήνιο.

Ο Μίμης Πλέσσας, υπήρξε ένας πολυσχιδής συνθέτης μελωδιών και τραγουδιών που άφησαν εποχή, πολλές, με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα να καλύπτει όλους τους τομείς της μουσικής, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα κορυφαίων τραγουδιστών, πολλούς από τους οποίους ανέδειξε με τα τραγούδια του, όπως τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο και άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Πρωινό», η κηδεία του Μίμη Πλέσσα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί η ακριβής ώρα από την οικογένειά του.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τη Λουκίλα Καρρέρ και η ίδια είναι συντετριμμένη με τον χαμό του συζύγου της: «Αυτό που μου μεταφέρει η Λουκίλα είναι ότι ο Μίμης δεν ήθελε ποτέ υπερβολές, τα ήθελε πάντα όλα με σεμνότητα».

Σημειώνεται πως το πιθανότερο είναι ότι δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα για τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη.