Λουκίλα Καρρέρ: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και είμαι ευγνώμων» - Το «για πάντα» με τον Μίμη Πλέσσα

Η Λουκίλα Καρρέρ μίλησε για την κοινή ζωή της με τον Μίμη Πλέσσα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του βίου του 
2'

Στη θλίψη βυθίστηκε το πανελλήνιο μετά την είδηση θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, μόλις μια εβδομάδα πριν κλείσει τα 100 έτη.

Η γυναίκα της ζωής του, Λουκίλα Καρρέρ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο gossip-tv λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος της, Μίμης Πλέσσας με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα που ετοίμαζε για τα 100ά γενέθλια του Μίμη Πλέσσα, όμως η θλιβερή είδηση θανάτου «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες…».

Η Λουκίλα Καρρέρ μίλησε για την κοινή τους ζωή αλλά και για άγνωστες πτυχές του βίου ενός κορυφαίου Έλληνα!

«Αυτή είναι και η δύναμη του Μίμη Πλέσσα και του ρεπερτορίου του. Το ότι δεν δίχασε, δεν χώρισε αλλά ένωσε. Ένωσε τις γενιές. Βλέπεις σε μια συναυλία παππού με εγγονό να τραγουδούν αγκαλιασμένοι μαζί το "Θα πιώ απόψε το φεγγάρι".

Γιαγιά με εγγονή να τραγουδούν μαζί το "Τόσα καλοκαιρία". Μαζί νέους και μεγαλύτερους να χορεύουν το "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου". Αυτό είναι η δύναμη του δημιουργού και η μεγαλύτερη δικαίωση. Να κερδίζει τον χρόνο και να ενώσει να μην διχάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Το «για πάντα» της Λουκίλας Καρρέρ και του Μίμη Πλέσσα

«Τον γνώρισα στις 13 Δεκεμβρίου το 1986. Δεν ήμασταν από τότε μαζί αλλά τότε συναντηθήκαμε, ανήμερα της γιορτής μου… Έτσι τον γνώρισα. Οι δρόμοι μας ήταν παράλληλοι και λάτρευα το έργο του.

Από εκείνη τη γνωριμία, πήγαινα μια με δυο φορές την εβδομάδα στη δισκοθήκη του, έψαχνα πράγματα που μου έλειπαν για να ηχογραφήσω, να του εμπλουτίσω τη δισκοθήκη με πράγματα που του έλειπαν… Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο θαυμασμός αυτός από ένα κοριτσάκι, φοιτήτρια Οικονομικών τότε και από την άλλα εγώ που ναι, μπορεί να έβγαινα με τις παρέες μου, με τους συνομηλίκους μου αλλά η ώρα μου ήταν εκείνη.

Αυτό κράτησε 2 με 3 χρόνια οπότε ήταν φυσική εξέλιξη. Μετά ήταν για πάντα. Εγώ πιστεύω ότι ένας κεραυνοβόλος έρωτας σβήνει, είναι σαν αστραπή ενώ αυτό δημιουργήθηκε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, οδηγήθηκαν οι δρόμοι μας έτσι…», είπε για τη γνωριμία και τη σχέση τους.

Η σχέση της με τον Μίμη Πλέσσα ήταν «ένα υπέροχο ταξίδι για το οποίο είναι ευγνώμων. Θεωρώ στάση ζωής το «Δόξα τω Θεώ» και δεν μετάνιωσα για τίποτα», όπως είπε.