Pink October: Λαμπερά εγκαίνια για την ομαδική εικαστική έκθεση στο «Σπίτι του ΜΑΝΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Σπίτι του ΜΑΝΑ» τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “Pink October”από τον Οργανισμό «ΜΑΝΑ», υπό την επιμέλεια του Αλέξανδρου Κασσανδρινού.
2'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Σπίτι του ΜΑΝΑ» τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “Pink October”από τον Οργανισμό «ΜΑΝΑ», υπό την επιμέλεια του Αλέξανδρου Κασσανδρινού.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία της, η Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής κυρία Σοφία Ζαχαράκη ενώ δυναμικό παρών στη βραδιά έδωσε σύσσωμο το φιλότεχνο κοινό της πόλης, με πλήθος προσωπικοτήτων από το πολιτικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό φάσμα. Από τις 2 έως τις 31 Οκτωβρίου οι επισκέπτες αυτής της πρωτοποριακής έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εξαιρετικά έργα 11 ταλαντούχων εικαστικών: Κανέλλα Αράπογλου, Αμαλία Βεκρή, Αλέξανδρος Γεωργίου, Γεωργία Θεολόγου, Στέλλα Καπεζάνου, Aριστείδης Λάππας, Poka-Yio, Σεβίνα Τζάνου, Kατερίνα Τσιλεδάκη, Τόλης Τατόλας, Διονύσης Χριστοφιλογιάννης.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ λειτουργεί ως χώρος φροντίδας των ασθενών με καρκίνο και με κύριο στόχο την αποκατάσταση και την επανασύνδεση των γυναικών με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, και με την έκθεση “Pink October” μετατρέπεται σε χώρο τέχνης περνώντας όχι μόνο το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και το μήνυμα της προσφοράς, της υποστήριξης, της έμπνευσης και της ελπίδας.

Τη ξεχωριστή αυτή βραδιά, συνόδευσε το HENDRICK’S GIN, το πιο ασυνήθιστο gin, που εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα Hendrick’s Cocktails που τους χάρισαν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Επίσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη για όλους τους επισκέπτες επεφύλαξε ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown, με αφορμή το νέο του κατάστημα στο Κολωνάκι.

Διάρκεια έκθεσης: 2-31.10.2024

Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα, Τετάρτη 5μμ-8μμ- Σάββατο, Κυριακή 11πμ-5μμ

Επικοινωνία: communication lab

Πληροφορίες για ΜΜΕ: κος Θοδωρής Φίλιππας, tfilipas@clab.gr / 6984618902

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ , Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα, 210-7295 546 (10:00-17:00, Δευτέρα -Παρασκευή) , www.manaorg.com

E: info@manaorg.org

F: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/

I: @manaorg