Λάρισα: Αυτός είναι ο 27χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Λάρισα: Από τη σφοδρή πρόσκρουση το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ο 27χρονος δεν μπόρεσε να βγει από αυτό

Λάρισα: Αυτός είναι ο 27χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του
onlarissa.gr
2'

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής στην Λάρισα ένας άνδρας καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένος από πυροσβέστες που έσπευσαν να κατασβέσουν φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα μετά από τροχαίο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο άτυχος 27χρονος είναι ο Χρήστος Κερμελίδης που ήταν ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο 4ο χλμ. Λάρισας – Καρδίτσας όταν το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρότατα με κολόνα οδοφωτισμού και αμέσως να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από τις φλόγες. Ο νεαρός ήταν γνωστός στη Θεσσαλία, αφού ήταν παίκτης σε τοπικές ομάδες.

Όπως σημειώνει τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο Χρήστος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί που το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, τη Δόξα Υπέρειας, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η πρώην ομάδα του 27χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή