Μαίρη Χρονοπούλου: Πότε και πού θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο της ηθοποιού

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την Μαίρη Χρονοπούλου
1'

Την Κυριακή (13/10) θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από την ζωή στις 6 Οκτωβρίου 2023.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», ως κληρονόμος της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11:00π.μ. ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παιανίας (Γεωρ. Παπαθανασίου 4, Παιανία 190 02).

Μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου, θα ακολουθήσει τελετή απονομής του Βραβείου «Μαίρη Χρονοπούλου», στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, στην περιοχή της Παιανίας. Κατά τη διάρκεια της απονομής θα δοθεί Βραβείο σε νέους που μέσω της κληρονομιάς της και τη στήριξης του Οργανισμού, κατάφεραν να ξεπεράσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να σπουδάσουν.

Το Βραβείο «Μαίρη Χρονοπούλου», είναι το βραβείο που καθιέρωσε ο Οργανισμός για να τιμήσει τη μνήμη της και την πάντα έμπρακτη και ενεργή στήριξη και αγάπη της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδιά και τους νέους, μέσω της δράσης «Φροντίδα Νέων ‘‘Μαίρη Χρονοπούλου’’».

Η απονομή των βραβείων αυτών καθιερώνεται, και κάθε χρόνο, στη μνήμη της Μ. Χρονοπούλου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βραβεύει νέους που κατάφεραν να είναι πλέον αυτόνομοι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις