Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου από τα δύο ξαδέλφια του

Στο σοκαριστικό βίντεο, φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, μερικές στιγμές πριν από το έγκλημα στην Κυψέλη.
1'

Δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών σκότωσαν με μαχαίρι τον ξάδελφό τους το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, πράξη για την οποία ομολόγησαν.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί βρήκαν και Πατησίων έναν 28χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής αιμόφυρτο με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό, στη συμβολή των οδών Χανίων.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και «άφησε» την τελευταία του πνοή.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες να έχουν έντονη λογομαχία με τον ξάδελφό τους, σέρνοντάς τον μάλιστα στη μέση του δρόμου, λίγο πριν διαπράξουν το έγκλημα.

«Ο άνθρωπος έπεσε κάτω, έτρεχαν τα αίματα»

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ανέφερε ότι «τον είδα που ερχόταν από εκεί (σ.σ. το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (σ.σ. οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο.

Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα», προσέθεσε, μιλώντας στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις