Κυψέλη: «Έτρεχε στα αίματα» - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας

«Ενώ άπλωνα τα ρούχα, άκουσα μια γυναικεία φωνή, μια στριγγλιά και αμέσως μετά σειρήνες», είπε μια γυναίκα, κάτοικος της Κυψέλης 

Κυψέλη: «Έτρεχε στα αίματα» - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
2'

«Ήρθε ο άνθρωπος μαχαιρωμένος και έπεσε κάτω, έτρεχαν τα αίματα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου από τα ξαδέλφια του.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί και εξασφάλισε το Newsbomb.gr, το θύμα φαίνεται να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια των δύο ανδρών. Οι τρεις τους, όπως φαίνεται, είχαν μια έντονη λογομαχία και μάλιστα μέσα στη μέση του δρόμου.

Φωτογραφίες από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 28χρονος:

Στη συνέχεια, φαίνονται ο 19χρονος και 17χρονος αδελφός του να σέρνουν το θύμα, λίγο πριν διαπράξουν το έγκλημα.

Ακολουθεί βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας:

«Το αίμα κυλούσε συνεχόμενα»

Μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο στην Κυψέλη την ώρα που δολοφονήθηκε ο 28χρονος από τα δύο ξαδέλφια του μίλησε στο Newsbomb.gr και περιέγραψε τα όσα δραματικά είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.

«Ήρθε ο άνθρωπος μαχαιρωμένος τρέχοντας σαν να μην είχε καταλάβει τίποτα και έπεσε κάτω. Το αίμα κυλούσε συνεχόμενα. Υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο λόγω ενός τροχαίου που είχε συμβεί νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα».

«Άκουσα μια στριγγλιά και αμέσως μετά σειρήνες»

Παράλληλα, στο Newsbomb.gr μίλησε και μια γυναίκα που διαμένει στην περιοχή και βρισκόταν στο μπαλκόνι της, την ώρα του φονικού, η οποία όπως ανέφερε αρχικά άκουσε έντονες φωνές.

«Ενώ άπλωνα τα ρούχα, άκουσα μια γυναικεία φωνή, μια στριγγλιά και αμέσως μετά σειρήνες. Στην αρχή νόμιζα πως είναι τα παιδιά, δεν κατάλαβα πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό».

«Μας κακοποιούσε»

Τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, παρουσιάστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης μια ώρα μετά το περιστατικό και ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους.

Ο 17χρονος μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός στη δολοφονία.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή