Μητέρα 13χρονης - θύμα ξυλοδαρμού: «Μόλις την ξυλοφόρτωσαν, της ευχήθηκαν την επόμενη νεκρή»

Το παιδί δεν έχει πάει στο σχολείο από την ημέρα του βίαιου περιστατικού 
3'

Στον ΑΝΤ1 μίλησε την Τρίτη η μητέρα της 13χρονης από την Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανήλικων κοριτσιών, που την έδειραν, την κράτησαν όμηρο για ώρες και μάλιστα την ανάγκασαν να καπνίσει ένα τσιγάρο με χασίς.

«Στην ουσία είναι σχεδόν χωρίς λόγο ότι έγινε. Με τις δύο κοπέλες γνωρίζονταν, με τις άλλες δύο καθόλου. Η μία κοπέλα διατηρούσε σχέση με ένα αγόρι, είχαν χωρίσει και η κόρη μου έτυχε να είναι στην ίδια παρέα και άρχισαν οι διαμάχες», είπε αρχικώς η μητέρα της 13χρονης.

Όπως εξήγησε,«η κόρη μου είχε κλείσει ραντεβού με την άλλη κοπέλα, μέσω των social media. Αυτό το ραντεβού το είχε κλείσει, αφού μεσολάβησε μια τρίτη κοπέλα. Βρέθηκαν με την πρώτη κοπέλα και άλλη μία, είχαν λύσει ειρηνικά το θέμα και ετοιμαζόταν να πάει στο δεύτερο μάθημα στο σχολείο. Η κοπέλα που μεσολάβησε, καθώς η κόρη μου δεχόταν μηνύματα στο Instagram από την άλλη κοπέλα και δεν απαντούσε, της είπε ότι εκείνη ήθελε να μιλήσουν για να λύσουν την παρεξήγηση, για αυτό και δέχθηκε να συναντηθούν».

Αναφερόμενη στις εφιαλτικές στιγμές που καταγγέλει ότι βίωσε η 13χρονη, η μητέρα της είπε ότι «Την έβαλαν να γονατίσει, να ζητήσει συγγνώμη για κάτι και αφού ζήτησε συγγνώμη και σηκώθηκε η κόρη μου, η τρίτη κοπέλα, η μεσολαβήτρια για το ραντεβού, τύλιξε τα μαλλιά της κόρης μου γύρω-γύρω στα χέρια της, την έριξε κάτω και την χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι και στην κοιλιά. Έχασε τις αισθήσεις της η κόρη μου και όταν επανήλθε εκείνη της είπε της κόρης μου “άντε και την άλλη φορά νεκρή”».

«Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς, αλλά μια τέταρτη κοπέλα, που για πρώτη φορά έβλεπε η κόρη μου, ακούστηκε να λέει “έρχεται το τσιγαράκι” (σημ: τσιγάρο με χασίς). Η κόρη μου έκανε 2-3 τζούρες και τους είπε “το έκανα το τσιγάρο, θέλω να φύγω”», συνέχισε την περιγραφή της η μητέρα της 13χρονης.

Προσέθεσε πως «Κράτησαν την κόρη μου ως όμηρο και κάθε φορά που ζητούσε να φύγει, την χτυπούσαν στο πρόσωπο και η κοπέλα αυτή της είπε “πρέπει να μου δώσεις 5 ευρώ για το τσιγάρο”. Η κόρη μου δεν είμαι σίγουρη αν είχε δοκιμάσει μέχρι τότε κανονικό τσιγάρο, όχι ινδική κάνναβη».

Η μητέρα της 13χρονης είπε ακόμη ότι η ομάδα των ανήλικων απείλησε την κόρη της ότι «αν το πεις στην μανούλα σου ή σε κανέναν μπάτσο θα σε βρουν νεκρή» και σημείωσε ότι «κάποια κορίτσια από αυτά ήταν 15 - 16 ετών. Συνελήφθησαν όλα την επόμενη ημέρα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα».

Κατέληξε λέγοντας ότι η 13χρονη «δεν έχει πάει στο σχολείο από τότε. Ακόμη δεν έχουμε κάνει την εξέταση την ιατροδικαστική, γιατί δεν αισθάνεται καλά το παιδί».

Σχετικές ειδήσεις