Απόστολος Λύτρας: Μιλά για πρώτη φορά για τη νέα του σχέση - «Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί»

«Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια», είπε η σύντροφος του 
1'

Ο Απόστολος Λύτρας προχώρησε στη ζωή του και βρέθηκε στα Χανιά με τη νέα του σύντροφο. Μάλιστα, το ζευγάρι πόσταρε στο Instagram τις φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για νέα του σχέση. Πρόκειται για τη 45χρονη εντυπωσιακή μεσίτρια Θεοδώρα Παπαδοπούλου, που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε αρχικά: «Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά».

«Δεν κρύβω τη νέα μου σχέση»

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε και η νέα του σύντροφος αποκαλύπτωντας ότι οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και 16 χρόνια:

«Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση, κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο. Πείτε μου αν το εγκρίνετε. Σας ευχαριστώ»

«Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί, και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη νέα μου σχέση. Το επικοινωνιακό κομμάτι δεν με απασχολεί. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», τόνισε από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας μετά τις δηλώσεις της νέας του συντρόφου.