Κυψέλη: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 28χρονου – Το θύμα κάλεσε το ΕΚΑΒ πριν ξεψυχήσει

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη έγινε μπροστά στα μάτια των περαστικών
3'

Μια σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/10) σε κεντρικό σημείο της Κυψέλης, μπροστά στα μάτια περαστικών και με το φονικό να καταγράφεται σε βίντεο.

Όπως έγινε γνωστό δύο αδέρφια 17 και 19 ετών, επιτέθηκαν με σουγιάδες στον 28χρονο ξάδερφό τους και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το κορμί.

Το θύμα προσπάθησε να γλιτώσει, απωθώντας τους δράστες με τα χέρια του προκειμένου να αποφύγει τα χτυπήματα χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Το 28χρονο θύμα δέχθηκε δύο μοιραία χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά. Ο 28χρονος αιμόφυρτος έτρεξε προς την οδό Πατησίων για να ζητήσει βοήθεια όταν κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα ξαδέρφια του. Μάλιστα ήταν ο ίδιος που ειδοποίησε μόνος του με το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ για να έρθει να τον παραλάβει ήταν ήδη πολύ αργά.

«Ήταν μες στη λίμνη αίματος το παιδί, κάτω πεσμένο. Είχε τις αισθήσεις του. Στο τηλέφωνο μιλούσε εκείνη την ώρα στο ΕΚΑΒ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά αλλά και μηχανές της ομάδας Δίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή κάνοντας παράλληλα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ήταν όμως ήδη πολύ αργά καθώς η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.

Οι νεαροί δράστες τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν τους 2 σουγιάδες μέσα σε αυτό το χαλασμένο ψυγείο που ήταν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Τα δύο αδέλφια και δράστες της φονικής επίθεσης λίγη ώρα μετά την φονική επίθεση εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης για να παραδοθούν ενώ ομολόγησαν την πράξη τους παρουσία των γονιών τους.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Οικογενειακό δράμα

Τα δύο νεαρά αγόρια υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών αντίστοιχα έπεσαν θύματα βιασμούς από τον ξάδερφό τους.

Όπως περιέγραψαν στις καταθέσεις τους ο 28χρονος ξάδερφός τους, τους βίαζε συστηματικά και μάλιστα ότι είχαν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία της περιοχής όπου ζούσαν στην Αλβανία…

Ο πατέρας των 2 δραστών φέρεται να γνώριζε από τους γιους του για τις ασελγείς πράξεις του ανιψιού του, και όπως είπε στους αστυνομικούς σε επικοινωνία που είχε στο παρελθόν, ο ίδιος με τον 28χρονο του το είχε παραδεχθεί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους γονείς των 2 κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το μεσημέρι τα 2 αδέλφια οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή σε ανακριτή ανηλίκων.

Σχετικές ειδήσεις