Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Να μεταδοθεί δωρεάν και με live streaming η συναυλία για τα Τέμπη

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη πρόταση έγινε από όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Να μεταδοθεί δωρεάν και με live streaming η συναυλία για τα Τέμπη
1'

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προτείνει να μεταδοθεί δωρεάν και ζωντανά η συναυλία που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη πρόταση έγινε από όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία της 11ης Οκτωβρίου, «έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

Τι έγραψε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές για γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, προτείνουμε (οι συνάδελφοι που θα έχουμε συμμετοχή το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου) την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της-με τη διαδικασία του live streaming- έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης. Σ’ αυτά τα πλαίσια, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που «ξέρει» καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει.


Υ.Γ.: Αύριο θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή