Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι ένα από τα ερωτικά σημειώματα που άφησε η 47χρονη στον τραγουδιστή

Mετά τη μήνυση που κατέθεσε ο τραγουδιστής, η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου ζήτησε συγγνώμη
1'

Τη δικαστική οδό ακολούθησε ο Γιάννης Πλούταρχος, καθώς μια 47χρονη θαυμάστριά του τον παρενοχλούσε επί τρία χρόνια. Ο Γιάννης Πλούταρχος λάμβανε καθημερινά χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, μαζί με δώρα.

Μάλιστα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο τραγουδιστής, η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου ζήτησε συγγνώμη. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλα αυτή τη διασημότητα κτλ., με παρέσυρε», ανέφερε η 47χρονη.

Σήμερα γίνεται η δίκη ανάμεσα στη stalker και τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από τη θαυμάστριά του.

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.