Νίκος Ευαγγελάτος: Έφερε τον «τυφώνα Μίλτον» νωρίτερα στο Mega και αποθεώθηκε από το «X»

«Βροχή» τα σχόλια στο «X» με τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου για τον τυφώνα Μίλτον
2'

Για «βιβλική καταστροφή» ετοιμάζεται η Φλόριντα, καθώς ο τυφώνας Μίλτον, ένας από τους πιο καταστροφικούς του τελευταίου αιώνα αναμένεται να χτυπήσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται σε δρόμους και σούπερ μάρκετ, ενώ οι Αρχές κάνουν δραματικές εκκλήσεις στους πολίτες να φύγουν εδώ και τώρα για να σώσουν τη ζωή τους.

«Αν μείνετε, θα πεθάνετε». «Τα σπίτια σας θα γίνουν το φέρετρό σας». «Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου» είναι οι μακάβριες προειδοποιήσεις των Αρχών καθώς ο «τυφώνας Μίλτον» πλησιάζει με σφοδρότητα τη Φλόριντα, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Περίπου 11,4 εκατομμύρια κατοίκοι έχουν δεχθεί προειδοποιήσεις για τον καταστροφικό τυφώνα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Ζώνες υποχρεωτικής εκκένωσης έχουν αναφερθεί σε εκατοντάδες παράκτιες ζώνες - με περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια ανθρώπους να καλούνται να εγκαταλείψουν τη δυτική Φλόριντα, σε μια από τις μεγαλύτερες εκκενώσεις στην ιστορία της πολιτείας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος «έφερε» νωρίτερα τον τυφώνα Μίλτον - Τα σχόλια στο «X»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τυφώνας Μίλτον που είναι το πρώτο θέμα στην παγκόσμια επικαιρότηα, δεν θα μπορούσε να μείνει ενεκμετάλλευτο από τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος «έβαλε», για μια ακόμη, φορά την χαρακτηριστική πινελιά του και αποθεώθηκε από τους χρήστες του «X».

Σχετικές ειδήσεις