Μαρινέλλα: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της - Γιατί δεν βγαίνει πλέον ιατρικό ανακοινωθέν

Όσα ανακοίνωση η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας
EUROKINISSI
1'

Παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα, δεκαπέντε μέρες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ενώ τραγουδούσε στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

«Δε χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ιατρικό ανακοινωθέν. Δεν έχει και κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στην ομάδα. Είναι σταθερή η κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε “αύριο βγαίνει”.

Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα. Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος μιας αιμορραγίας γρήγορα, σε οποιονδήποτε ασθενή. Πόσω μάλλον σε έναν ασθενή προχωρημένης ηλικίας… Απ΄ ότι φαίνεται, από την αρχή η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι καλό το ότι έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν υπάρχει μια σοβαρή επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε ασθενή σε οποιαδήποτε ηλικία. Όμως, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό δε βγαίνει κάθε μέρα ιατρικό ανακοινωθέν» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Σχετικές ειδήσεις