Απίστευτη χυδαιότητα Γκλέτσου: Είπε ότι οι αλλοδαποί βιάζουν από... ανάγκη, να τους βρούμε γυναίκες!

Απίστευτη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, του γνωστού ηθοποιού που μάλιστα είναι και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρα και... εν δυνάμει αυριανός πρωθυπουργός.
2'

Ο Απόστολος Γκλέτσος θεωρεί ότι βρήκε τη λύση για την αποτροπή των βιασμών με θύτες μετανάστες -είναι πάμπολλες αυτές οι περιπτώσεις που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Πώς; Με καλύτερη αστυνόμευση; Με σοβαρό έλεγχο εντός και εκτός συνόρων; Όχι, ο Απόστολος Γκλέτσος νομίζει ότι σκέφτηκε κάτι πολύ πιο... προχωρημένο, ενώ στην ουσία αυτό που κάνει είναι να «ξεπλένει» ανερυθρίαστα τους αλλοδαπούς βιαστές, προτείνοντας παράλληλα και τον... διπλασιασμό των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας!

Κατά τον Γκλέτσο, ο βιασμός είναι λοιπόν αποτέλεσμα... «ανάγκης» και όχι το φριχτό αποτέλεσμα εγκληματικής συμπεριφοράς, σε βαθμό φυσικά κακουργήματος, που στο δικαϊικό μας σύστημα επισύρει και σωστά πολυετή κάθειρξη.

Τι είπε λοιπόν, σε συνέντευξή του στο Astra TV, μιλώντας για το μεταναστευτικό;

Λίγο-πολύ, πρότεινε την «εξυπηρέτηση» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, προκειμένου, όπως είπε, να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεων λόγω της ανεξέλεγκτης «τεστοστερόνης» που υποστήριξε ότι έχουν οι νέοι μετανάστες!

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε "περάστε στη χώρα" και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά. Συνέχισε λέγοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, επειδή έχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «μια μυρωδιά».

Κατά την άποψή του, η λύση θα ήταν να φέρουν γυναίκες από τα «δικά τους μέρη» για να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν βιαστές ή φονιάδες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, σημείωσε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκτόνωσης οδηγεί σε επικίνδυνα ξεσπάσματα. «Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο», είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η εισαγωγή ιερόδουλων είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Παίρνεις 18άρηδες και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτό. Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από εδώ γίνεται ‘όπλο’ μετά να γίνουν βιαστές», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να υποτιμάται.

Φυσικά οι χυδαίες αυτές και επικίνδυνες δηλώσεις, προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τις προτάσεις ως ακραίες και προσβλητικές τόσο για τους μετανάστες όσο και για τις γυναίκες.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης μετά το 50ο λεπτό: