Γιάννης Πλούταρχος: Αυτή είναι η θαυμάστρια – stalker του τραγουδιστή

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για να γλιτώσει από μια εμμονική θαυμάστρια
Πηγή: Espresso
3'

To δρόμο της δικαιοσύνης ακολούθησε ο Γιάννης Πλούταρχος, έπειτα από την περιπέτεια με την 47χρονη θαυμάστριά του τον παρενοχλούσε επί τρία χρόνια. Ο Γιάννης Πλούταρχος λάμβανε καθημερινά χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, μαζί με δώρα.

Μάλιστα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο τραγουδιστής, η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου ζήτησε συγγνώμη. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλα αυτή τη διασημότητα κτλ., με παρέσυρε», ανέφερε η 47χρονη.

Χθες, Τετάρτη 09/10 έγινε η δίκη ανάμεσα στη stalker και τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από τη θαυμάστριά του.

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

Σύμφωνα με την Espresso, εμφανώς τρομαγμένη, πριν ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου με την οποία ανέλαβε την εκδίκαση της μήνυσης του καλλιτέχνη για τον Απρίλιο του 2025, η ίδια ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να προβεί σε κάποια δήλωση για την υπόθεση. Η 47χρονη stalker με την πλούσια ξανθιά κόμη, την oποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που απομακρυνόταν πεζή από τα δικαστήρια, κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη παρακολούθηση, καθώς την... έστηνε έξω από το σπίτι του λαϊκού αοιδού, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι και έμενε εκεί από το βράδυ ως τα ξημερώματα! Παράλληλα, φέρεται ότι άφηνε ερωτικά γράμματα, τα οποία συνόδευε με... καραμέλες, μικρά δώρα και προσωπικά αντικείμενα. «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα», ανέφερε ένα εξ αυτών που έφερε στο φως πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: Espresso



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε άλλο ερωτικό σημείωμα, στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 47χρονης, η κατηγορούμενη έγραφε στον τραγουδιστή «Θέλω να κάνουμε έρωτα», παρότι γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος.

Το 2021, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, η σύζυγος του «καλύτερου παιδιού» της πίστας Μαρία Παπαδοπούλου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της εμμονικής θαυμάστριας, με συνέπεια να της γίνει σύσταση για συμμόρφωση από τις αστυνομικές Αρχές. Ωστόσο, η ερωτοχτυπημένη γυναίκα συνέχισε τις «επιθέσεις» αγάπης ώσπου, τον Απρίλιο του 2022.