Βόλος: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο - Στο νοσοκομείο το παιδί

Ο μικρός άρχισε να ουρλιάζει και στην παραλία του Βόλου επικράτησε πανικός.

Βόλος: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε και δάγκωσε 5χρονο - Στο νοσοκομείο το παιδί
unsplash
1'

Ένα τραγικό και ταυτόχρονα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηε στον Βόλο, με ένα 5χρονο παιδί να πέφτει θύμα επίθεσης από αγέλη αδέσποτων σκύλων στην παραλία του Αναύρου. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτη, στις 8:30 ενώ το αγόρι βρισκόταν στον Άναυρο με την μητέρα του και την μικρότερη αδελφή του.

Η γυναίκα καθόταν με το 2 ετών κοριτσάκι σε εστιατόριο της παραλίας και ο 5χρονος έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην αμμουδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Ξαφνικά εμφανίστηκε η αγέλη αδέσποτων σκύλων, πλησίασε το παιδί και όταν εκείνο προσπάθησε να απομακρυνθεί, ένα από τα σκυλιά το δάγκωσε στα οπίσθια.

Ο μικρός άρχισε να ουρλιάζει και στην παραλία επικράτησε πανικός. Τόσο η μητέρα, όσο οι θαμώνες του καταστήματος, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έτρεξαν να σώσουν το παιδί από τα δόντια του σκύλου, ενώ η αγέλη ακολουθούσε την μητέρα ακόμη και όταν εκείνη κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τον γιο της στο νοσοκομείο. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ζητώντας να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή