Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε τη διάγνωση του καρκίνου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θήλαζα τον γιο μου»

Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δύσκολη περίοδο που έζησε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή και τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν να σταθεί στα πόδια της για χάρη των παιδιών της
Alpha/glomex
2'

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στον Alpha η Δώρα Τσαμπάζη.

Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δύσκολη περίοδο που έζησε μαζί του, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή και τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν να σταθεί στα πόδια της για χάρη των παιδιών της.

Δώρα Τσαμπάζη: Από τότε που ξεκίνησε η ασθένεια έμαθα να στέκομαι όρθια

Όπως ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας στον Alpha, «ήταν δύσκολο από την πρώτη στιγμή, όταν πήραμε τη διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, ο γιος μας, Γιώργος, ήταν 6 μηνών, και θήλαζε ακόμα. Οπότε μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ, και όλοι θα χρειάζονται εμένα. Από την αρχή και από τότε που ξεκίνησε η ασθένεια έμαθα να στέκομαι όρθια».

Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Όταν μετά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε και μείναμε οι τρεις μας, πήρα μια απόφαση που ήταν πολύ γρήγορη και στιγμιαία. Ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία για δύο χρόνια, για την οποία, όμως, δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι. Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Και για να δώσω πραγματική ηρεμία και γαλήνη στα παιδιά έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου. Δεν μπορούμε να έχουμε καλά και ευτυχισμένα παιδιά, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά».