Φλώρινα: Χειροπέδες σε 51χρονο - Μετέφερε κλοπιμαία εργαλεία με προορισμό την Αλβανία

Η κλοπή των εργαλείων είχε γίνει σε παλαιότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη

Φλώρινα: Χειροπέδες σε 51χρονο - Μετέφερε κλοπιμαία εργαλεία με προορισμό την Αλβανία
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1'

Πλήθος κλεμμένων εργαλείων μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος αλλοδαπός είχε τελικό προορισμό την Αλβανία, ωστόσο, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εξαγωγής κλεμμένων αντικειμένων από τη χώρα μας σε χώρα του εξωτερικού και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε το πρωί από τους αστυνομικούς κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

florina2.jpg

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει ο συλληφθείς κι έτσι αυτά κατασχέθηκαν. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι πολλά από τα εργαλεία είχαν κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφού αναγνωρίστηκαν από τον νόμιμο κάτοχό τους, αποδόθηκαν σε αυτόν. Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνεχίζονται οι έρευνες για την προέλευση των λοιπών κατασχεθέντων αντικειμένων, καθώς και το ενδεχόμενο διάπραξης άλλων κλοπών.

florina3.jpg

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή