Ρέθυμνο: Μαφιόζικη επίθεση σε 69χρονο - Προσήχθη στο Μεταγωγών Ηρακλείου ο βασικός ύποπτος

Συναγερμός στην Αρχές στο Ρέθυμνο
1'

Ανακρίνεται από τις οικείες Αρχές και όλα δείχνουν ότι εντός των προσεχών ωρών, θα μετατραπεί η προσαγωγή του σε σύλληψη. Ο βασικός ύποπτος της επίθεσης και βιαιοπραγίας που σημειώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, προσήχθη από τις αστυνομικές Αρχές στο Τμήμα Μεταγωγών του Ηρακλείου και ανακρίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχθηκε έξι με επτά σφαίρες στα άκρα του, ενώ ο δράστης του έκοψε εγκάρσιως και τη γλώσσα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τώρα τον προσαχθέντα βασικό ύποπτο της επίθεσης, που επίσης είναι βοσκός, ανακρίνεται από τις οικείες Αρχές και όλα δείχνουν ότι εντός των προσεχών ωρών, θα διαλευκανθεί η υπόθεση και θα μετατραπεί η προσαγωγή του σε σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ζούγκλα».

Σύμφωνα πληροφορίες από το neakriti ο ύποπτος φορούσε κουκούλα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, με συνέπεια να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα, ενώ δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτως ώστε οι Αρχές να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το στίγμα του, δηλαδή ότι αυτός βρισκόταν στο σημείο την ώρα που ο 69χρονος δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο έχουν ειδοποιηθεί οι συγγενείς τόσο του βασικού υπόπτου, όσο και του θύματος για την εξέλιξη αυτή και αναμένεται να συρρεύσουν έξω από το τμήμα Μεταγωγών, με ότι αυτό συνεπάγεται…