Κίνηση στους δρόμους: Απέραντο πάρκινγκ ο Κηφισός - Πού παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Στο κόκκινο από νωρίς σήμερα οι μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου - Ποιους δρόμους να αποφύγετε
EUROKINISSI.GR
1'

Μία ακόμη δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς που κινούνται με τα οχήματά τους στο Λεκανοπέδιο καθώς παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις σε πολλές από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Σημειώνεται ότι σήμερα ΔΕυτέρα ξεκίνησε να ισχύει και το μέτρο του Δακτυλίου για την κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο με κατεύθυνση προς Πειραιά τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος του Αιγάλεω. Αντίστοιχα στην άνοδο στο ρεύμα προς Λαμία κίνηση παρατηρείται απότο ύψος του Αιγάλεω έως και τούψος της Νέας Ιωνίας.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη, στη Βασ. Σοφίας (και στα δύο ρεύματα), στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού, στην Βασ. Κωνσταντίνου καθώς επίθσης και στους δρόμυους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σημαντικές καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Μεγάλες καθυστερήσεις που φτάνουν έως και τη μισή ώρα παρατηρούνται στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα:

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30’ Φυλής-Κηφισίας, 20'-25' Μεταμόρφωση-Κηφισίας.
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 25'-30΄ Κάντζα-Κηφισίας. Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού: 25'-30' Παπάγου-Κηφισίας.