Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη 2 χρόνια από τον θάνατό του

Η τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τη «μαύρη» επέτειο και τα δύο χρόνια από τον θάνατο του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της  Δώρας Τσαμπάζη 2 χρόνια από τον θάνατό του
2'

Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η σύζυγός τους, Δώρα Τσαμπάζη που δεν τον ξεχνά ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία κοινή τους φωτογραφία για τη «μαύρη» επέτειο.

Η τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε η σύζυγος του Ολυμπιονίκη συνοδεύεται και από σχόλιο.

«Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά, σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο. Θα ζήσουμε παράφορα. Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη κάτω από την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/DBFzZrzIpc7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από λίγες μέρες η Δώρα Τσαμπάζη είχε μιλήσει για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αλλά και το restart που έχει κάνει στη ζωή της. «Ήταν δύσκολο από την πρώτη στιγμή, όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου. Οπότε μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα», ανέφερε αρχικά συμπληρώνοντας στην συνέχεια:

«Από την αρχή και από τότε που ξεκίνησε η ασθένεια έμαθα να στέκομαι όρθια. Όταν μετά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε και μείναμε οι τρεις μας, πήρα μια απόφαση που ήταν πολύ γρήγορη και στιγμιαία. Ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία για δύο χρόνια, για την οποία όμως δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς η ίδια συνεχίζει την καθημερινότητα της η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε πως:

«Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Και για να δώσω πραγματική ηρεμία και γαλήνη στα παιδιά έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου».

«Δεν μπορούμε να έχουμε καλά και ευτυχισμένα παιδιά, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά» εξομολογήθηκε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή