Θλίψη στην Αιγιαλεία: Βουβός πόνος στην κηδεία του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Η Αιγιάλεια, και όχι μόνο, αποχαιρετά τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή στα 67 του χρόνια – Ποιοι έδωσαν το παρών στην εξόδιο ακολουθία
2'

Με θλίψη και πόνο οικογένεια συγγενείς, φίλοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι αρχών και φορέων αποχαιρέτησαν τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Όλοι έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, για να πουν το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Καλογερόπουλο, λίγο πριν τον υποδεχθεί στην αγκαλιά της η γη του Αιγίου που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος αλλά και ο Μιχάλης Κατρίνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος αλλά και ο Παύλος Χριστίδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο πρόεδρος του κόμματος “Σπαρτιάτες” Βασίλης Στίγκας κ.ά.

Πάνω στο φέρετρο η ελληνική σημαία αλλά και το επαναστατικό λάβαρο του Ανδρέα Λόντου, μία φωτογραφία και λευκά λουλούδια. Και γύρω, πόνος βουβός.

Σημειώνεται πως από τις 10 το πρωί η σορός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Μετά το τέλος της κηδείας, η πομπή θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Μητροπόλεως (ανάποδα), Ανδρονοπούλου, στάση στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, Κλ. Οικονόμου, Μητροπόλεως, στάση στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας (όπου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έγραψε μια μοναδική ιστορία) και κατάληξη στο Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, όπου θα ταφεί.

Η οικογένεια του δημάρχου παρακαλεί όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του, αντί στεφάνων να στηρίξουν το ταμείο υποτροφιών, το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης, το ΕΚΑΜΕ Αιγίου και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με πληροφορίες από pelop.gr