Καμένα Βούρλα: Θρίλερ με τη δολοφονία 84χρονης - «Την έδερνε κοντινό της πρόσωπο», λέει φίλη της

Δύο μέρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος στα Καμένα Βούρλα, συγγενείς της μιλούν για πρώτη φορά
2'

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεδομένου πως η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη αλλά και πως το πορτοφόλι έμεινε άθικτο στον τόπο του εγκλήματος, έχουν στραφεί στο στενό (οικογενειακό και φιλικό) περιβάλλον της άτυχης ηλικιωμένης.

Δύο μέρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, συγγενείς της μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Live News» και περιμένουν -όπως λένε- να μάθουν την αλήθεια. Εξήγησαν πως το θύμα δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν όμως είχε μεγάλη περιουσία και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς για κληρονομικό θέμα.

«Είχε περιουσιακά στοιχεία και είχε αποφασίσει πού θα τα δώσει, έλεγε θα δώσει σε όλους».

Ξάδερφος του 84χρονου θύματος αρχικά δήλωσε πως «είχε πέσει στο σαλόνι» και συνέχισε: «Είχε και κάτι πατημασιές μέχρι εκεί που ήταν η ξαδέρφη μου». Πρόκειται για το πρόσωπο που με τη βοήθεια κλειδαρά, εκείνος μαζί με αστυνομικούς μπήκαν στο διαμέρισμα κι αντίκρισαν την ηλικιωμένη νεκρή.

Ο ίδιος όπως εξήγησε βρήκε το διαμέρισμα άνω-κάτω: «Βρήκαμε μέσα στο σπίτι δύο με τρία κατοστάρικα, τα βρήκε η αστυνομία. Βρήκαν την βέρα της κι όχι το δαχτυλίδι της».

«Την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας»

Παράλληλα, φίλη της 84χρονης υποστηρίζει πως ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Ήταν ψυχούλα και λυπόταν. Αυτός την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας[…] Μου είχε πει ”με δέρνει και με διώχνει από το σπίτι”. Το σπίτι ήταν δικό της», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως η 84χρονη είχε σταματήσει να δίνει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα συγγενείς της να απευθυνθούν στην αστυνομία και το Σάββατο, να πάνε στην πολυκατοικία που διέμενε για να τη βρουν, μεταξύ εκείνων και ο ξάδελφός της. Όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισαν τη γυναίκα πεσμένη μέσα σε μία «λίμνη» αίματος όπου υπήρχαν και πατημασιές.

Η πολυκατοικία όπου έγινε το έγκλημα έχει δύο εισόδους, οι οποίες οδηγούν στην οδό Παπαδημητρίου. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τόσο στη συγκεκριμένη οδό Παπαδημητρίου όσο και τα κάθετα στενά, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.