Δράμα: Γυναίκες κατηγορούν γιατρό της πόλης για σεξουαλική παρενόχληση - «Ήταν χειρότερο από βιασμό»

Η φωνή της 40χρονης σπάει ενώ θυμάται την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δράμα: Γυναίκες κατηγορούν γιατρό της πόλης για σεξουαλική παρενόχληση - «Ήταν χειρότερο από βιασμό»
EUROKINISSI
2'

Μια καταγγελία που αφορά σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε μια γυναίκα σε ιατρείο πνευμονολόγου που επισκέφθηκε στη Δράμα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα που αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής LiveNews: «Πάγωσα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι».

«Το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό»

Η φωνή της σπάει ενώ θυμάται την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μου είπε να πάρω με ένεση κορτιζόνη, εγώ του είπα ότι δε θέλω, κι εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση θα είναι και τελείωσε.

Μου ζήτησε να κατεβάσω το κολάν μου, το κατέβασα λίγο κι ύστερα εκείνος το κατέβασε τελείως. Μετά μου έκανε την ένεση και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις μέχρι που σηκώθηκα και του είπα ‘σταμάτα’», είπε. Η 40χρονη εξήγησε πως το συμβάν έγινε τον Ιούνιο του 2022 και είχε επισκεφθεί ξανά το ιατρείο του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και δεύτερη γυναίκα που περιγράφει ότι και εκείνη πέρασε τα ίδια στο ιατρείο του συγκεκριμένου πνευμονολόγου.

«Είναι όλα ψέματα»

Ωστόσο, ο γνωστός πνευμονολόγος αρνείται την κατηγορία σε βάρος του και ισχυρίζεται πως πρόκειται για συκοφαντίες και πως η γυναίκα του φάνηκε από την αρχή «εύθικτη».

«Ουδέποτε έχω φερθεί με τέτοιο αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό ιατρικό τρόπο. Αντίθετα εξ αρχής ήταν καχύποπτη και έδινε την εικόνα μιας ”εύθικτης” ασθενούς που αναζητούσε αφορμή να στοιχειοθετήσει κατηγορίες σε βάρος μου, φθάνοντας μάλιστα, στο σημείο να θεωρήσει ως ύποπτη τη συμπεριφορά και του ηλικιωμένου πατέρα μου, που καθόταν στον προθάλαμο του ιατρείου μου».

Σήμερα, οι δυο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια με την δίκη να αναβάλλεται για τον Μάϊο του 2025.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή