Λάρισα: 26ρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο 62χρονο για να τον εκδικηθεί - Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ το θύμα

Παρέσυρε με το αυτοκίνητο 62χρονο λόγω εκδίκησης – Συνελήφθη 26χρονος
EUROKINISSI
2'

Εσκεμμένα έγινε τελικά η παράσυρση του 62χρονου άνδρα το απόγευμα της Δευτέρας στο χωριό Αμυγδαλέα λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 26χρονος δράστης που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το θύμα αναζητούνταν από την αστυνομία. Ο νεαρός λίγες ώρες μετά την πράξη του παραδόθηκε μόνος του, προχώρησε εσκεμμένα στην παράσυρση του 62χρονου η οποία έγινε μπροστά σε συγχωριανούς τους, για εκδικητικούς λόγους.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ διερευνά την υπόθεση.

Ο 62χρονος έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, όντας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Το συμβάν σχολίασε η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ:

«Χθες το βράδυ μετά από ενημέρωση του ΕΚΑΒ, δεχθήκαμε έναν ασθενή από την Αμυγδαλέα, ότι πρόκειται για ασθενή με παράσυρση και σε ημικομματώδη κατάσταση, άνδρας 62 ετών. Οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα αναζωογόνησης, διασωληνώθηκε, από την αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χειρουργήθηκε άμεσα για αποκατάσταση τραύματος. Αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ».

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Συνελήφθη, χθες Δευτέρα το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας το όχημα στον χώρο, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε την Αστυνομία για το σημείο που βρίσκεται όπου και συνελήφθη.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Σχετικές ειδήσεις