Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα 
Eurokinissi
2'

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης που συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης αθλήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο κατάχρηση ανηλίκου, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, σύμφωνα με το voria.gr

Ο 31χρονος συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία της ανήλικης αθλήτριας ότι το τελευταίο διάστημα ο ίδιος προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της μέσα στο γραφείο του γυμναστηρίου.

Καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου, η μητέρα της ανήλικης σημείωσε πως η οικογένειά τους γνώριζε για χρόνια τον 31χρονο και ότι «του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη». Πρόσθεσε πως η κόρη της προετοιμάζεται να διαγωνιστεί στις πανελλήνιες εξετάσεις και πως πήγαινε στο συγκεκριμένο γυμναστήριο για να κρατήσει μία καλή φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί και σε συγκεκριμένα αθλήματα.

Τι είπε η μητέρα της

«Το περασμένο Σάββατο διάβαζε και μου λέει "θέλω να σου πω κάτι". Έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 31χρονος τής έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Τη ρώτησα τι έγινε και σημείωσε πως χτύπησε την πόρτα του γραφείου και ο ίδιος της είπε να περάσει μέσα», κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης και ανάφερε πως η κόρη της είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό.

Τι υποστήριξε ο ίδιος

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως η ανήλικη έμπαινε στο γραφείο στο οποίο βρισκόταν και το ιδιωτικό του μπάνιο χωρίς να χτυπήσει την πόρτα.

«Της έκανα επίπληξη μια μέρα που μπήκε μέσα στο γραφείο την ώρα που πήγα να μπω για μπάνιο και ήμουν γυμνός. Μπορεί να ένιωσε αμήχανα κι έτσι να το είπε στη μητέρα της ή κάποιος άλλος να την παρέπεμψε να κάνει την καταγγελία. Είναι ένα παιδί που εγώ το βοηθούσα», είπε μεταξύ άλλων, χωρίς ωστόσο να πείσει το δικαστήριο.