Αποτροπιασμός στον Ορχομενό: Γιος παρακολουθούσε 56χρονο να ασελγεί στην 84χρονη μητέρα του

«Έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανα», φαίνεται να είπε ο 56χρονος 
2'

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό διαδραματίστηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας όταν ένας 56χρονος ασελγούσε πάνω σε μια ηλικιωμένη με άνοια, ενώ την ίδια ώρα ο γιος της γυναίκας παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τα όσα συνέβαιναν.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι του, το οποίο είναι στα 20 μέτρα μακριά από αυτό της ηλικιωμένης. Ο δράστης είχε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς η σύζυγός του είχε αναλάβει να την φροντίζει.

Ο άνδρας μπήκε στο σπίτι και πήγε στο υπνοδωμάτιο της, όπου πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Ο γιος της έβλεπε σε πραγματικό χρόνο το σοκαριστικό περιστατικό και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι του τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Όσα είπε η σύζυγος του 56χρονου

Η σύζυγος του δράστη που φρόντιζε και την 84χρονη δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Ένα χρόνο φροντίζω την ηλικιωμένη κυρία. Δεν καθόμουν πολλές ώρες στο σπίτι της. Κυρίως της έφτιαχνα ένα καφέ και της έδινα τα χάπια της. Ο σύζυγός μου δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι της ηλικιωμένης. Όταν έγινε αυτό το περιστατικό εγώ δεν ήμουν μπροστά. Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μας και τον συνέλαβαν και έτσι έμαθα τι έχει κάνει στην κυρία. Έπαθα σοκ. Τώρα είναι στο τμήμα».

Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, και κατέθεσε ότι «έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανα», σύμφωνα με την αστυνομία.